Arrangementer og bilder

Porsche 356 Klubb Norge arrangerer turer og garasjetreff hvert år.

 

Garasjetreff

De uformelle garasjetreffene er utrolig populære blant våre medlemmer. Vi besøker garasjer, samlinger og personer med interessante historier. Ikke nødvendigvis bare tilknyttet Porsche 356. Det finnes mange ukjente skatter som ikke er tilgjengelig for de fleste, og vi ønsker å dele disse med hverandre. Garasjetreffene er også uformelle møter hvor man får muligheten til å knytte nye

kontakter og dele praktisk kunnskap med hverandre.

 

Nordiske møter

Sverige var et av de første eksportmarkedene til Porsche og det er synlig. I Sverige er miljøet og kompetansen mye større enn i Norge. Sverige har en veldig lang og ærerik rally- og racinghistorie. Vi i Porsche 356 klubben i Norge har et nært forhold til den svenske Porsche 356 klubben, og vi deltar på mange av deres treffer. Riksmøtet i Sverige blir avholdt årlig og vi er faste gjester på dette

arrangementet.

 

Kjøreturer

Dette er både planlagte og impulsive møter. Har du en bil som bare blir stående i garasjen?
En kjøretur etter en lang arbeidsdag kan gjøre godt både for deg og bilen. Og det vil garantert glede alle du møter på veien også. Send en e-post, en sms, eller ta en telefon og vi avtaler en liten tur. Våre biler er til for å brukes og vi ønsker å vise de frem.

 

Øvrige treff

  • Hver sommer deltar vi på ulike treff og arrangementer. Ta en titt på trefflisten, både vår egen og Porsche Club Norge sin treffliste. Eller hva med våre svenske naboer på andre siden av grensen? Man kan finne treff og møter i alle former, og sikkert også noen som passer deg.
  • Vårmønstringen på Øvrevoll galoppbane i mai i regi av Norsk Sportsvogn Klubb (NSK) er vår faste ’sparke i gang sommersesongen’-treff. På Øvrevoll galoppbane samles en imponerende samling av sportsbiler hver vår. Sammen med Porsche Club Norge (PCN) møtes vi om morgenen og kjører i samlet kolonne til Øvrevoll. Der har vi en naturlig plass på indre bane sammen med Porsche Club Norge.

Bilder fra andre kilder

Gamle bilder og plakater

Bruce Sweetman er en anerkjent fotograf som tar og har tatt masse bilder av Porscher. Han bilder kan bl.a. sees i blader og magasiner som Road & Track, AutoWeek, Excellence, og Total 911.

 

Denne linken er til websidene hans. Disse sidene oppdateres jevnlig med bilder av Porsche treff i ISA.

 

http://www.brucesweetman.com/Automobiles

 

 

Andre Porsche relaterte nettsider