Hva gjør vi i klubben?

Garasjetreff:

De uformelle garasjetreffene er utrolig populære blant våre medlemmer.

Vi besøker garasjer, samlinger og personer med interessante historier.

Ikke nødvendigvis bare tilknyttet Porsche 356.

 

Det finnes mange ukjente skatter som ikke er tilgjengelig for de fleste, og vi ønsker å dele disse med hverandre. Garasjetreffene er også uformelle møter hvor man får muligheten til å knytte nye kontakter og dele kunnskap med hverandre.

 

 

Nordiske møter:

Sverige var et av de første eksportmarkedene til Porsche og det er synlig.

 

I Sverige er miljøet og kompetansen mye større enn i Norge. Sverige har en veldig lang og ærerik rally- og racinghistorie. Vi i Porsche 356 klubben i Norge har et nært forhold til den svenske Porsche 356 klubben, og vi deltar på mange av deres treffer. Riksmøtet i Sverige blir avholdt årlig og vi er faste gjester på dette arrangementet.

 

 

Kjøreturer:

Dette er både planlagte og impulsive møter.

 

Har du en bil som bare blir stående i garasjen?

En kjøretur etter en lang arbeidsdag kan gjøre godt både for deg og bilen.

Og det vil garantert glede alle du møter på veien også. Send en e-post, en sms, eller ta en telefon og vi avtaler en liten tur. Våre biler er til for å brukes og vi ønsker å vise de frem.

 

 

Øvrige treff:

  • Hver sommer deltar vi på ulike treff og arrangementer.

  • Ta en titt på trefflistene, både vår egen, PCN sin, eller hva med våre svenske naboer på andre siden av grensen? Man kan finne treff og møter i alle former, og sikkert også noen som passer deg.

  • Vårmønstringen på Øvrevoll galoppbane i mai i regi av Norsk Sportsvogn Klubb (NSK) er vår faste ’sparke i gang sommersesongen’-treff. På Øvrevoll galoppbane samles en imponerende samling av sportsbiler hver vår. Sammen med Porsche Club Norge (PCN) møtes vi om morgenen og kjører i samlet kolonne til Øvrevoll. Der har vi en naturlig plass på indre bane sammen med PCN.

 

 

Annet gjennom medlemskapet:

  • Medlemsmagasinet fra Porsche 356 Klubb Sverige inngår. Vi har våre egne sider i bladet.

  • Få kontakt med Porsche-interesserte i hele landet. Kjøp og salg av deler og biler, tips og triks, linker til butikker, gode historier, bilder, osv. Trenger du hjelp for å løse et problem med bilen kan du finne løsningen på forumet, eller tips til hvem du kan kontakte.

  • Porsche 356 klubben deler også magasinet fra Porsche Tyskland til medlemsklubbene rundt i verden: ’Porsche Classic’.

  • Våre websider.

  • Hold deg oppdatert på våre trefflister, oppdag nyttige linker, og se annonser for kjøp og salg av Porsche 356 relaterte produkter.

 

Ta kontakt med Porsche 356 klubben for medlemskap.